2008-09-23

Var i Skåne över helgen.

I torsadg åkte jag till Natta. Vi gick på systemet och uppdaterade varandra om allt som hänt. Sen blev vi fulla och satt ute på balkongen å söp å sjöng till typ fyra på morgonen.

Fredagen: vi var och åt pizza och sen gick vi hem till Nattis å tittade på film. Jag tror alla var hyfsat bakis. Sen tog jag tåget till Lund och där mötte Krille mej. Vi spelade tv-spel typ hela dan å sen gick vi ut å åt. Sen var vi och hyrde film å åt godis och sen sov vi. Mysigt å slippa sova ensam :)

Lördag: Gick upp å åt frukost på mcD. Sen var det meningen att jag skulle åka tillbaka till Malmö å festa men istället så bestämde jag mej för att stanna i Lund. Jag hade inte tänkt på att systemet stängde vid tre å gå på fest utan dricka känns inte lite tattigt. Iaf så skulle det vara korridorsfest där Krille bor så Krille var å hämtade en flaska vin till mej. Iaf var det trevligt. Krilles pappa å hans brossa plus han brossas tjej kom förbi. Dom var mkt gulliga! Frågade om jag hade tänkt flytta till Lund å sånna saker! haha. Lite pinsamt var det när folk frågade om jag var Krilles flickvän. Lätt å svara liksom.. Näe men vi har bara träffast två gånger innan :P haha

Söndag: Krille var jätte bakis å jag var var typ piggast i världen. Iaf så lät jag han sova en timme medans jag tv-spel nördade mej.. Sen var jag tvungen å väcka honom. Tror Krille tyckte jag var lite jobbig som kräver uppmärksamhet hela tiden :P men sån är jag :P Iaf gick vi ner till stan å åt frukost. Världens godaste mackor å sen gick vi hem å va lata ty hela dan. Iaf så gick vi på bio på kvällen och var å åt på mcD. Sen gick vi hem å tittade på film (jag sov typ hela filmen) men Krille väckte mej hela tiden :P

Måndag: ´Krille sov länge som vanligt. Jag spelade tv-spel :P Sen var vi å köpte frukost å sen drog vi hem så Krille kunde plugga. Han vart inte speciellt bra på å plugga utan gjorde typ allt annat utom å kolla i sina böcker :P
Sen gick vi en promenad å titta lite i Lund å sen var det dags å gå hem å packa. Trodde vi skulle hinna köpa Pizza men det gjorde vi inte. Fick ganska brottom till stationen å det var liksom nästan som om man var ledsen att man inte missade tåget. Hade gärna stannat där lite längre :P
Iaf så bestämde vi att jag skulle åka ner nästa helg igen. För att sen så är han borta i två helger.

Näe men det var typ världens mysigaste helg! Å han är världens sötaste!

pusspuss

2208-09-17 (18)

Imorgon drar jag till skåne. Ska tåget till Malmö å hälsa på min Nattis å sen ska jag till Lund å hälsa på Krille. Ska bli såå kul!!

pusspuss

2008-09-16

Min helg:

Fredag:
Hängde med Malin. Daniel kom å hämtade Lucas. Jag kollade ut genom fönstret å hälsade knappt.. Han förtjänar inte att man är trevlig.. Sen drack jag å Malin å Josse vin och sjöng kakaeoke..  JAg skickade sms till Krille å tjatade på honom  att han skulle komma till nybro å hänga med mej.. han sa kanske :P Sen följde jag med Yohana hem å vi övertalade Daniel å han gäng å följa med till stora hotellet.. Pinsamt, pinsamt :P Sen var vi iaf på stora hoteller tills det stängde vid ett.. ingen ville efterfesta förutom jag.. så vi fick gå hem

Lördag: väcks av att mamma ringer och säger att hon å Roger hämtar mej om en halvtimme.. För dom ska bjuda mej på middag.. Får lite smått panik å springer å tar en dusch å fixar mej. Vi åker till Juventus för å äta.. Tyvärr får jag inte ner så mkt för jag är såå bakfull-- Får ett sms av Krille som säger att han tar tåget vid 4 till nybro. Får stressa hem å städa lite å duscha å fixa mej. Sen kommer Joakim å gör en underbart fin present till Amila.. Sen går jag till stationen å möter Krille.. Vi gå hem till mej å spelar supernontendo.. Sen fixar vi oss å sen hämtar Linn oss så vi åker vi till henne å hinner förfesta en halvtimme innan vi frå ta en taxi till stationen.. Där träffar vi joakim som är full :P
Sen är vi på palace iaf.. Dricker för mkt å håller på å missa bussen hem :P så vi får springa..

Söndag: Sover länge å sen tittar jag å Krille på film å spelar tv-spel.. Sen plockar han ihop sina grejer å så ska han ta tåget hem.. Vi går helalånga vägen till stationen, å väl framme så finns det inga lediga platser på tåget så han får stanna kvar hos mej en natt till :p Vi går till amigo å äter mat. Åter igen är jag så bakis så jag knappt kan äta. Sen går vi hem till MAlin å Lucas å hälsar på. Å sen går vi hem till mej hela långa vägen igen.
Hemma så pluggar Krille medans jag apelar mitt supernintendo. Sen tittar vi på film (jag sov typ halva filmen)
Sen gick vi å la oss..

Måndag: Vi går åter igen hela vägen till stationen ¨åter igen.. Den här gången fanns det plats så han kan åka hem.. Lite sorgligt för det är mysigt å ha nån å sova med. Sen gick jag till Malin å lekte med henne å Lucis . Å sen åkte jag till kalmar så Jimmy fick fota mej.. Tror några bilder blev bra iaf..

Iaf så åker jag till skåne på torsdag å hälsar på Natta å spöar Krille i tv-spel. Ska bli kul!!!

PussPuss


2008-19-12

Nu har jag glömt å skriva på några dagar igen. TYPISKT!

a men iaf.. I tisdags börjades dagen med att jag gick upp vid vid sju för jag skulle passa min lilla prins, Lucas. Eftersom Malin skulle jobba. När malin kom hem bjöd hon mej på pannkakor som tack för hjälpen. Sen kom min mamma och hämtade mej å så umgicks jag en stund med henne.

I onsdags umgicks jag med Stefan. Mkt trevligt.. Sen åkte jag å josse med honom till kalmar där vi skullr äta middag men våran Virro på Larmgatan 10. Mkt god mat och hon blev såååå glad för våran present. Vi köpte en my litle pony :P jag lovar att det var hennes högsta önskan haha.

Igår var jag åter igen barnvakt åt Lucis, vi var på lindex och sen gick vi hem å trakaserade Yohana å Daniel en stund. När klockan började närma sej 6 på Malin skulle sluta gick vi bort till Willys å jag handlade mina kakor som jag är så beronde av. Sen slutade Malin å vi gick hem till henne å letade lägenht till henne. Sen kom Limpan dit å lämnade smörgåstårta till mej. Så himla bäst! Iaf så kom Josse sen också å vi köpte en pizza på milano å dela på.. Snacka om att jag äter mkt :P

Igår beställde jag iaf biljett tll Malmö. Ska bli såå kul å komma dit å träffa Nattis och även att få träffa Krille. Jag å Nattis har bestämt att vi ska supa järnet heeela helgen.. aa det blir en hård helg :P
Denna helgen kommer nog bli rätt lugn. Palace på lördag annars så är inget annat inplanerat.

PussPuss LoveLove

Födelsedagsbarn + present


2008-09-08 (09)

Den här dan har fan varit underbar! Jag har varit sååå glad hela dan!
egentligen utan anledning alls.. Pratade med min smula till syster i flera timmar! Saknar henne så himla mkt.. Vi har iaf smidit planer om vad vi ska göra när hon kommer hem igen efter jul och det är juee inte jätte länge kvar nu! Kommer va såå mysigt att ha henne hemma igen!!

Iaf efter att jag snackat med henne så kom Limpan och hämtade mej. Vi var och fikade på staffans med Malin. Självklart va smärgåstårtan slut. Jag blev sååå ledsen! MEn vi fick nöja oss med mackor. Sen gick vi till torgett å Linn köpte en jacka å MAlin ett linne å en tröja.. själv fick jag nöja mej med att titta.. MEn på torsad ska jag också shoppa :D Då kommer pengarna in på kontot!

Sen var jag å MAlin en runda på kommunhuset och sen gick vi hem till MAlin. Linn beställde bredband och MAlin lagade makaroner och köttfärsås till mej.. så gullig!!
Sen gick Maalin och jag å tittade på värsta fina lägenheten.. Jag vill bo där :P Det fanns en sååå gullig kattunge där som jag ville stoppa i jackan å ta med mej hem!

Sen gick vi till Yohana å spelade bobble bubble på deras wii.. Så kul.. sen kom vi på massa internskämt.. Yohana är B1 å sen fick hon bli K1 och josse är T1.. aa töntigt men jag var trött så jag tyckte de va såååå kul :P Sen gick vi till Joss å tittade på film. Smala Sussie.. så underbar!

Pölsa är min idol:

Pölsa: det sitter 4 pundare i din soffa,
och han bara: vadå 4 , det ska ju va fullsatt


hahaha..


Eller så säger han till polisfrun..

- Väs att du är 16

- Jag är 16?

- 14 också :P


såååå kul!


Eller det enda jag vet om henne är att hon är snygg och heter något i efternamn.. haha näe okej jag vet att jag är tråkig!


Iaf så kom jag hem vid nio å nu har jag fastnat vi msn som vanligt :P

Snackade med "min" krille som jag också träffade på finlandsbåten å ska antagligen åka ner till honom i lund näst nästa helg och spöa han i tv-spel :P

Han är en jätte trevlig och söt kille så det ska bli skitkul faktiskt..

Har ändå tänkt att åka å hälsa på Min Nattis som bor i malmö så då kan jag ta en runda förbi lund på väden hem tänkte jag..


Nu ska jag nog titta klart på smala Sussie.. Bästa, bästa!!


Pusspuss



älskling lagar mat (L)


2008-09-07

Det var faktiskt trevligt i fredags. Men det kändes typ som vi åkte dit och sen var det dags att åka hem med en gång. Iaf var jag ganska mkt mer full än vad jag tänk bli. Jag var värdelös och dum också. Men det är så himla typiskt mej. Så fort jag har fått lite i mej så blir jag en sån värdelös människa. Jag förstår verkligen inte de.

Igår var jag bakis hela dan, orkade ingenting. Vid åtta kom iaf Yohana och Daniel och hämtade mej (dom hade väl tröttnat på att vänta) Jag hade redan vid sex sagt till dom att jag skulle komma. Vii Åkte iaf hem till dom och spelade nintendo wii. Dom små sötnosarna bjöd på glass å va såå gulliga. Sen kom min Joss å hämtade mej och så följde jag med henne hem och sov hos dom. Så mysigt att slippa sova själv. Iofs hade jag inte gjort det natten innan heller men det behöver vi jue inte låtsas om.

På fredag kommer det en kille till mej ifrån gävle som jag träffade på finlandsfärjan. Han kommer med en kompis för att se hur kul det är att festa i kalmar. Problemet är nog bara att jag kan ha överdrivit lite om roligheten när jag träffade han på båten. Trodde liksom aldrig att dom skulle komma ner och hälsa på utan att det bara var fyllesnack. Men tydligen inte. A vi får väl se vad jag ska underhålla dom med.. hmmm.. ajja löser sej väl alltid!

Idag ska jag slappa hela dan. Det är det bästa med söndagar. Då får man sitta å göra ingenting hela dan utan att man känner sej dålig! Det är därför ja faktiskt gillar söndagar :D:D

PussPuss


kvällen började iaf hyfsat seriöst                                                                            
sen spårade det ut lite tror jag

2008-09-05

Panik fixar mej nu.. Bestämde mej för en liten stund sen att jag skulle ut iaf.. Kan jue fan intte sitta hemma själv en fredag kväll å titta på datorn liksom.. Räcker att jag redan har gjort det hela dan. Men det brukar va dom oplanerade kvällarna som blir bäst tillslut iaf.

Iaf så har han hört av sej nu. Hans mobil hade tydligen varit på lagning.. aa inte vet jag men jag behöver jue inte känna mej lika dissad längre :P

Nu ska jag springa och plocka ihop min dricka :P och sen ska jag kolla så jag har mitt legg å mina pengar å sånt man kan behöva :P

pusspuss

2008-09-04

Antar att jag fick värsta dissen iaf :P Det var han som sa att han ville ses igen och det var han som sa att vi skulle höras idag.. ajja what ever.. Inget å hänga upp dej på.. Fast jag gillar inte det där med å få dissen. Det stör mej :P

Idag har jag varit på ikea med min mamma, Emma d och lilla wilma.. Köpte typ inget.. en blomma å lite ljus. Åt köttbullar på ikea som vanligt :P

Skulle träffat min josse idag men det blev inte av.. tror inte vi har träffats på typ 3 dagar nu.. känns skumt.. vi brukar jue liksom sitta ihop typ.

Jag tror iaf min Malin kommer och röker med mej snart. Bra för jag behöver snacka av mej lite med någon.. Man blir cp annars :P

A men det var nog allt.. Jag sitta och störa mej lite över dissen sen ska jag förhoppningsvis röka med MAlin å sen är det dags för sängen (soffan). Jag sover nämligen inte i sängen eftersom det känns så ensamt å ligga i den själv..  Så soffan är min sovplats dom hnärmaste åren tills jag hittar nån som står ut med mej, (och som jag står ut med)

Pusspuss

Jag                                      Maalin                                  Joss

:)

Dejten gick bättre en förväntat, han var jätte trevlig och jätte söt :) Jag var inte värdelös och jag tror vi ska ses igen :D

2008-09-03

Aha nu var det dags å skriva nått igen. Jag vet att jag borde göra det oftare men i mitt händelselösa liv så finns det inte särskilt mkt att skriva om.


Kan jue börja med på berätta vad jag gjorde i helgen :P
I fredags började kvällen med att fixa sej, sen hem till malin. Hon var självklart inte klar (det är malin vi snackar om) :P så efter att hon äntligen blivit lite halv nöjd med håret fick vi springa till bussen. Vi hann med den iaf.. satt på bussen och drack lite vin innan vi kom fram till tegelviken där vi skulle av. Vi hade ingen aning om vart Oskar (som vi skulle på förfest hos) bodde. Ädå har jag varit där flera gånger innan. MEn mitt lokal sinne är inte det bästa :P med det vidase se att till å med oskar var lite förvirrad över vart han bodde för han hade gett oss fel nummer på huset.
Efter mkt om å men så kom vi iaf fram till Oskis. Det första vi gjorde va att gå på toaletten så malin kunde fixa sitt hår igen :P
´Sen tvingade vi folk att lyssna på Bag in da box :) Det var iaf en mkt trevlig förfest men runt elva fixade vi (våran dj) svarttaxi ner till vallen. Vi gick in och tog stämpel och sen gick vi och åt kebebtallrik! Bästa på hela kvällen tror jag :P näe men sen gick vi tll vallen å dansade hela kvällen :) sen fick vi vänta på en buss i typ en timme innan v kunde åka hem. det var segt. Men annars vart det en mkt trevlig kväll :)

I lördags så började kvällen med att fixa sej hos Josse. Vi skulle vara på förfest hos Vlada vid sju men vi blev något (en och en halv timme) sena. Sen hämtade vi Linn å Emma och sen gick vi upp till Vlada. Han hade varit jätte gullig och köpt black tower och smirnoff ice till oss! En kille som jag träffade på finlandsbåten ringde och vi bestämdeatt han och hans gäng skulle komma och festa med oss någon helg. Det var trevligt.
Vid tjugo i elva tog vi tåget till vallen. Det var kul. Josse raggade som vanligt på palacemannen och Vlada var jätte snäll och bjöd oss på massa dricka :)
Träffade faktiskt en kille som jag ska på dejt med idag. Jag är faktiskt ganska nervös. Men det får gå som det går :P problemet är väl att jag inte är så bra med det där och dejta. Men jag antar att det är sånt man måste lära sej.

Iaf så måste jag snart börja städa lite i lägenheten om det blir så att han kommer med upp sen. Det ser ut som ett bombnedslag här just nu.. så det kommer nog ta sin lilla stund och städa :P

kanske uppdaterar ikväll å säger hur det gick. Men antagligen kommer jag glömma de :P haha
PussPuss

jag å min maalin

oskisparty :Pvar är boxen :P

Jag å Joss

joss och Vlada

RSS 2.0