Ingen lillasyster ingen Jul

Jag är förskyld.. Det är jobbigt å äckligt.. 
Jag nyser, snorar, hostar å mår allmänt kasst.. Men jag vill ändå göra nått kul liksom.
Men eftersom jag igår va lite febersnurrig så bestämde jag mej för att åka hem till mamma.. Det ångrar jag lite nu..
Inte för att min mamma inte är  världens gulligaste, för det är hon. 
Utan bara för man inte är hemma är det massa folk som hör av sej å ska festa.
När man är hemma så händer det ingenting men så fort man lämnar stan så ska alla göra nått kul.
Och sitter man 10 mil hemifrån och inte har nått körkort så får manskylla sej själv.

Nästa helg ska det festas iaf. Det har jag å Virro bestämt!

Dgen har bestått av att snora ikapp med mamma, datanörda sej, äta godis och titta på tv samtidigt som man trängs med 4 odjur i soffan. En vit helg asså. Det är nog min första vita helg på ett år eller nått. Så jag antar att den var välbehövlig :P
Imorgon ska vi gå på julskylting i Tingryd och baka pepperkakor. Jag behöver komma i julstäming.

Men det blir ingen äkta julstäming förren lilla systern kommer hem. Hon är en sån galning som börjar lyssna på julmusik i september å planerar julklapparna månader före alla andra.
Men vi ska hämta henne om två veckor å sen kommer julpyntet komma fram hemma, julmusik å spelas å pepparkakshus att fixas. Sen kan  julen komma. Saknar min syster så mkt. Ska bli underbart å ha henne hemma igen :D

Nu ska jag fortsätta titta på tv å trngas med The Dogs i soffan
Puss å Kram

klyftpotatis och barnkalas

Tjejmiddagen igår va trevlig. Vi åt fläskfilé å potatisklyftor, underbart!
Sen var det Idol å singing bee på tv, och sen va jag på 29 med Linn å Sherif.
 Det var typ inget folk där men det funkade iaf.

Fick höra att Josse oxå ska dra på nyår. Både hon å Yohana ska bara dissa mej liksom. Så taskiga :P
Så min plan för nyår är att sitta hemma å tjura. Om nån har nått bättre förslag så är det bara å höra av sej.

Idag är dagen upplagd med först barnkalas hos Mormor. Min kusin fyller 13 men vi ska fira honom där. Sen så fortsätter jag vidare till Yohana å Daniel där det blir partyparty :D

puss å love

värdparet för dagens fest :)


hatar men ändå inte

Nu har jag varit med Caroline å handlat till tjejmiddagen. Vi var också på systemet och köpte lite vin till maten. Ska faktiskt bli kul ikväll. Behöverta det lite lugnt å sitta å snacka lite skit.

Nu har jag fått ner min film äntligen. Funderar på å vila lite å titta på den nu :) Är sjukt seg idag, så ska jag orka hela kvällen så borde jag sova en stund.

Fattar inte att man fortfarande kan ha kvar känslor för nån som behandlat en som skit. Jag borde hata å det gör jag väl på sett å vis men ändå vet jag att om han ville träffa mej skulle jag bli överlycklig.
Värdelös kan man kalla mej!

PussPuss

prickigkorv face

Nu ska kag gå å tvätta bort sminket å sen sova. Ska aldrig mer låta bli de eftersm att jag ser ut som en prickigkorv i annsiktet för jag inte gjorde de igår.

Blir ingen film ikväll eftersom moulin rouge fortfarande ínte är hemma. Sån tid det kan ta när man har så dåligt internet :P

Idag har jag annars hälsat på josse å sen passat Lucas medans hon å Malin va på öppet hus på Åkrahäll. Lucas är så mysig. Borde inte träffa barn överhuvudtaget. Jag blir så sugen på ett eget. Men det går jue inte utan pengar. Men jag önskar det gick!

Imorgon blir det iaf tjejmiddag hos Caroline :P ska bli såå gott med riktig mat. Har levt på mackor ett tag å eftersom jag inte heter Josefine så blir det inte så bra :P

Nehe Puss å Godnatt

slö nerladdning

Är fortfarande kvar hemma hos morbror. Hans kompis är här också och har installerat nån ny grej till wow på hans dator. Snacka om att han kommer vara okontaktbar när han kommer hem :P

Nu ska jag snart fixa mej å sen ta en långpromenad med The Dog. Det är härligt väder ute även om det är lite kallt så då får man passa på å gå. Efter promenaden ska jag förhoppningsvis titt på moulin rouge. Nu står den på 80,5 % det går inte fort kan jag säga :p

Puss å Puss

Toffifee å chokladkalendrar

Nu sitter jag hemma hos morbror pierre å datanördar mej på msn.
Samtidigt äter jag super goda toffifee som jag tjatade till mej av mamma i affären.
 Mamma köpte samtidigt varsin choklandkalender till mej och Josse men jag glömde ge Josse sin.
Tyvärr är jag en sån människa utan självkontroll. Blir jag lite godis sugen en dag sliter jag upp varenda lucka
och trycker i mej choklad. Det är lika dant varenda år. Även om jag tänker att det här året ska jag skärpa mej,
mwn det går liksom inte. Jag är värdelös på sånt!

Håller på att ladda ner moulin rouge. Hat aldrig varit med om att det har tagit så lång tid att ladda ner en film.
Jag har hållt på i två dagar å förtillfället så har jag fått ner 59,5 % Så jag kan jue drömma om att se sen ikväll iaf.
Fan va ska jag då titta på mama mia för tredje gånge. så bra är den likom inte ens.

Näe nu ska jag sätta på tv å hoppas på att det är nått man kan titta på. Fan nu kom jagpå att jag missat greys anatomi igen. JAg är sååå dålig på å följa serier.

Puss å kram

Besök hos mormorn å morfarn

Idag är jag och hälsar på mormorn och morfarn. Kom hit typ halv nio och sen sov jag mestadels av dan. Så skönt det är att få sova ut ibland, å det finns ingen annanstanns som jag sover så bra som jag gör här. Jag känner mej helt utvilad och det är underbart!

Efter min långa tupplur har jag tagit ett långt bad, rakat benen å sånt, plockat ögenbrynen, å fixat till mej ordentligt :)
Jag har även haft lite nödvändiga disskutioner mer mormor å ätit frukost två gånger.
Sen ska vi äta middag och sen sa jag åka hem, träffa Yohana en stund förhoppningsvis, å sen tänkte jag hänga med min Joss (om du har tid?)

Imorgon är det dags att ta tag i alla bekymmer. Men idag tänker jag njuta av att inte tänka på dom alls.

Puss å love


Dejt och annat

Det är en himla massa i mitt liv som är jobbigt just nu.. Men jag väljer attint skriva om de.. Det bli inget bättre av det iaf.. Istället tänker jag skriva om allt som trots allt är bra!

Malin å jag hade dejt idag. Det var romantiskt med massa godis å vårat favorit program: Våra bästa år! Vi åt alla godisar utom dom svarta.. Men Lucas var snabb å kasta ut som på golvet å lite varstanns i lägenheten :P
Tack för en dejt som inte krävde att man funderade över sex på första dejten, på om man var snygg eller tillräckligt trevlig :P Man kunde liksom vara sej själv. Å det är väl så en bra dejt ska vara :D

Sen har jag träffat min lilla söta mamma idag. Ibland är hos faktiskt så färstående å snäll så an börjat gråta. Hon är ändå den bästa mamman man kan ha. Även om vi har olika åsikter om mkt!

Sen träffade jag min Joss.. Å till henne behöver man inte säga nått.. Hon vet hur man känner iaf. Det är det som är underbart med henne. Hon är min andra hälft, på nått sett kan hon se på mej hur jag mår utan att jag behöver säga nått.. Hon vet hur hon ska göra för att allt ska bli bra bara genom att titta på en! Vet fan inte hur jag ska klara mej igenom det här men med dej vid min sida så går de! För du gör mej stark! 

Nu sitter vi och lanar :P Eller iaf så sitter vi och datanördar oss med varsin dator.. Å hennes nya katt springer omkring å har lite halv damp..

Tror ja ska börja uppdatera min blogg lite oftare än en gång i månaden. Det är ganska skönt att skriva även om det är om ingenting :P Men nu har jag sagt ingenting klart för den här gången.

GODNATT (eller nått)


Jag å min dejt <3


RSS 2.0